Dolgelukkig en Erotisch Verbonden

Voor wie

Ik zie veel jonge, drukke, succesvolle professionals. Herken je jezelf: met ziel en zaligheid werk je aan je onderneming of carrière, de zaken staan er goed voor. Je doet er alles aan om je gezin een veilige, geborgen toekomst te garanderen. Daar stà je voor. Je doet zo je best. En ondertussen gaat het thuis toch mis. Je dacht dat het jullie nooit zou overkomen. Voelen jullie je steeds meer geïsoleerd van elkaar. Ogenschijnlijk ontbreekt het jullie aan niets. Maar de onderlinge verwijdering is steeds meer voelbaar, de irritaties lopen op, het verlangen naar seks neemt af, ieder van jullie voelt zich ongezien of onbegrepen. Geen van jullie beiden weet hoe je het kunt doen om die neergaande spiraal te doorbreken, de gelukkige harmonie te herstellen, seks nieuw leven in te blazen en irritaties te voorkomen. 

Ook richt ik me op jou, als je je carrière achter je hebt en je nu (eindelijk) tijd hebt om samen de dingen te gaan doen waar jullie jarenlang naar hebben uitgekeken. Maar misschien bemerk je dat jullie ondertussen van elkaar lijken te zijn vervreemd. Of de drempel om lichamelijke intimiteit aan te gaan wordt hoger. Je vraagt je soms af of je het nog wel moet willen. Je bent tenslotte geen twintig meer. Het houden-van is er wel nog, het fundament van jullie liefde staat stevig overeind. Je hebt er goud voor over om dat ultieme gevoel van erotiek van vroeger vast te kunnen houden. Dat kan! Wist je dat mensen met een bevredigend seksleven gezonder zijn en ouder worden? Er is geen enkele reden waarom je op oudere leeftijd niet net zoveel zou genieten van seks als daarvoor. En wie kan jou dat beter vertellen dan ik. 

Je bent selectief in je keuzes en je kiest voor kwaliteit en garantie. Je doet doelgerichte investeringen en legt de lat der verwachtingen hoog, voor jezelf en voor anderen. Je bent betrokken, nieuwsgierig, je hebt lef en je gaat voor succes met de beste resultaten. Voor zo iemand als jij en voor je partner, ben ik er.

Instappen

Als je wilt, kan ik jullie de gereedschappen aanreiken om wat je hebt vast te houden en wat je kwijt bent geraakt terug te vinden, erotisch kapitaal toe te voegen aan je vermogen en je relatie te verrijken met nieuwe intensiteit en ervaringen van erotische verbinding.

De keuze is natuurlijk aan jou. Ik help je graag over de streep. Voorafgaande aan een traject maken we kennis tijdens een intakegesprek. Daarna beslis je pas of je verder wilt gaan. Tijdens de kennismaking brengen we jullie doelen en verwachtingen in kaart en geef ik jullie mijn eerste magische tips. Als je beslist dat dit is wat jullie willen, plannen we het traject in. De kosten van het intakegesprek worden verrekend met het tarief voor een traject. Het bedrag kan in termijnen worden voldaan. De factuur kun je uiteraard afschrijven op de zaak. 

 

Investering

Wat is het je waard om het maximale uit je seksrelatie te halen? Je investering zit ‘m natuurlijk vooral in het vrijmaken van tijd en aandacht om te gebruiken wat je aan waardevolle adviezen en inzichten mee krijgt. Bedenk dat “ja” zeggen tegen het Dolgelukkig-traject, “ja” zeggen is tegen een duurzaam dolgelukkig seksleven. Soms moet je daar even iets anders voor opzij zetten. Maar daar heb je dan vast geen moeite meer mee! Wat ben je bereid te investeren?

Nieuwsgierig naar de tarieven?

Nieuwsgierig?

Neem contact op! Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld of gemaild. Wat jij wilt.

Scroll naar boven