Dolgelukkig en Erotisch Verbonden

Unieke Werkwijze

Het Dolgelukkig-traject is uniek omdat ik mijn competenties als psycho-hypnotherapeut en in de seksuologische en traumahulpverlening combineer met grensverleggende praktische sekseducatie.

Gedurende 5 maanden geef ik jullie wat nodig is om je weer dolgelukkig en erotisch verbonden met elkaar te voelen. Geen protocollair therapieplan of een vooraf bepaald aantal sessies, maar een inhoudelijk exclusief op jullie afgestemd traject waarin zoveel sessies (met z’n tweeën en individueel) plaats vinden als er nodig zijn, desgewenst aangevuld met inspirerende erotische workshops of workshop-Retreats, aangepast aan jullie werk-, reis-, of andere schema’s. We kijken tijdens de sessies niet op de minuut, de sessie duurt zo lang als het duurt om het zinvol te laten zijn. Gedurende het hele traject sta ik dagelijks tot jullie beschikking voor telefonische of online support.

Belemmeringen voor bevredigende seks in jullie relatie worden op verantwoorde wijze aangepakt en opgeruimd met behulp van bewezen therapeutische methodes. We maken de weg vrij om jullie seksuele horizon te verbreden en naar een next level te tillen met verrassende en uitdagende suggesties, magische tips, praktische adviezen en oefeningen, verhelderende demonstraties en inspirerende erotische workshops waarbij niets onbesproken blijft en geen blad voor de mond genomen wordt.

Veel stellen ervaren een vast traject als een stok achter de deur om goede voornemens niet te laten versloppen. Je blijft gemotiveerd en gedreven met nieuwe impulsen, je blijft alert. Dat levert sneller gewenste resultaten op dan ‘losse’ sessies die vaak pas worden vervolgd als de relatie dreigt mis te gaan.

Dit kun je verwachten

Bevlogen en deskundige begeleiding door een ervaren therapeut met respect voor jullie grenzen. Maatwerk. Enthousiaste en betrokken ondersteuning.

  • Gedurende 5 maanden, zoveel sessies als nodig.
  • Duidelijk therapie/coaching plan.
  • Gedurende het hele traject ben ik altijd beschikbaar voor support en inspiratie, zo vaak als daar behoefte aan is.
  • Verslag van iedere sessie in beveiligde mail.
  • Om de week support in de vorm van nieuwe tips, suggesties, adviezen, en oefeningen.
  • Lessen in verleiding, lessen in seksuele technieken, lessen in communicatie!
  • Toegang tot mijn grensverleggende online sekseducatie video’s.
  • Voorlichting, neutrale adviezen en productinformatie betreffende seksspeeltjes en -hulpmiddelen.
  • Kosteloos annuleren/verzetten van afspraken binnen traject-termijn.

Optioneel: Exclusieve erotische workshops (één dagdeel) ter verkenning of verdieping van hetgeen jullie belangstelling heeft. Dat kan zijn: Tantrische seks technieken, Shibari (Japanse bondage), Liefdevolle BDSM.

Optioneel: Exclusieve erotische workshop Retreats (eendaagse of tweedaagse arrangementen inclusief overnachting) op luxueuze, volledig verzorgde, passende locatie. Uiteraard zal het jullie aan niets ontbreken.

Optioneel: Erotic night out, erotisch shoppen.

Waar

Ik ontvang jullie in mijn praktijk in Rotterdam en er is de mogelijkheid van online contactmomenten.

Indien jullie voorkeur uitgaat naar een consult bij jullie thuis kan dat geregeld worden (in de regio van Rotterdam).

Romantische en sfeervolle, passende accommodaties dienen als achtergrond voor de verkenningsreis waarop ik jullie meeneem tijdens exclusieve, volledig verzorgde workshops of retreats.

Verrijk jezelf

Als je wilt, kan ik jullie de gereedschappen aanreiken om wat je hebt vast te houden en wat je kwijt bent geraakt terug te vinden, erotisch kapitaal toe te voegen aan je vermogen en je relatie te verrijken met nieuwe intensiteit en ervaringen van erotische verbinding.

Nieuwsgierig?

Neem contact op! Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld of gemaild. Wat jij wilt.

Scroll naar boven