Het Dolgelukkig traject

Dolgelukkig en Erotisch Verbonden

Je denkt misschien dat je seks weer ‘zo spontaan wilt beleven als in het begin’ of dat je ‘terug wilt gaan naar hoe het ooit was’. Maar wil je het niet liever dat seks béter, ongeremder, gevarieerder, meer belonend wordt dan het ooit geweest is? In dat geval ben ik er voor jullie.

Het Dolgelukkig traject omvat een unieke werkwijzeVoor een vastgesteld tarief krijgen jullie:

 • Gedurende 5 maanden zoveel sessies als nodig zijn (samen en individueel)
 • Telefonische of online contactmomenten tussendoor, zo vaak als je wilt
 • Verslagen van de sessies, helder therapie/coachingplan, logboek
 • Talloze magische tips, suggesties, praktische adviezen en oefeningen, spelletjes
 • Lessen in verleiding, lessen in seksuele technieken, lessen in communicatie
 • Verhelderende demonstraties en inzichten
 • Inspirerende erotische workshops of workshop-retreats
 • Begeleiding/advies bij erotisch shoppen of erotisch uitgaan

In overleg stemmen we het traject af op jullie persoonlijke behoeften, wensen en verwachtingen.

Soms is het nodig om eerst relationele problemen of seksuele blokkades aan te pakken. Met de nodige expertise help ik jullie bij

 • Herstel van vertrouwen en intimiteit na vreemdgaan
 • Bevrijden van belemmerende thema’s als schaamte of preutsheid
 • Verwerken van (seksueel) trauma / negatieve seksuele ervaringen
 • Herstel van lichamelijke seksuele problemen zoals pijn bij het vrijen, erectieproblemen of orgasmeproblemen
 • Het aangaan van de strijd met belemmerende aannames en oordelen

Hoe zou je seksleven kleuren als je negatieve ervaringen achter je kunt laten, schaamte of preutsheid voorbij bent en je je veilig, comfortabel en zelfverzekerd voelt? Hoe zou een uitdagend en belonend seksleven je relatie veranderen?

Ik geef jullie tools om waar nodig, nieuwe inzichten in jezelf en in jullie relatie op te doen, het vuur en de passie in jullie relatie weer aan te wakkeren waar het op een laag pitje stond. Je gaat de strijd aan met belemmerende aannames en oordelen en ik geef jullie een uitgebreid pakket aan magische tips, tricks, inspiratie en oefeningen om jullie seksleven op te frissen en een leven lang te doen bruisen.

Verlang jij er niet eigenlijk ook ontzettend naar om je (seks-)relatie een boost te geven? Dat ultieme ‘wij’-gevoel terug te vinden dat jullie al te lang kwijt zijn? Die vlinders in je buik te ervaren of die glans in de ogen van je partner te zien op de dag na een heerlijke vrijpartij? Of zoals vroeger, niet te kunnen wachten om na je werk naar huis te rijden en je partner dolgelukkig in je armen te sluiten, de trap op te rennen en gierend van de pret op bed te belanden?

Workshops en workshop-retreats

Het traject kan met of zonder workshop(s) of workshop-retreat worden geboekt:

Hebben jij of je lief belangstelling om nieuwe erotische, kinky of queer elementen aan je seksrelatie toe te voegen maar weet je niet hoe, waar of wat? Jullie kunnen ook terecht voor deskundige voorlichting of workshops op het gebied van Tantrische seks, Shibari (bondage), of BDSM.

Veel stellen ervaren een vast traject als een stok achter de deur om goede voornemens niet te laten versloppen. Je blijft gemotiveerd en gedreven met nieuwe impulsen, je blijft alert. Dat levert sneller gewenste resultaten op dan ‘losse’ sessies die vaak pas worden vervolgd als de relatie dreigt mis te gaan.

Als je therapeut, je mentor, coach, educator, inspirator en sinfluencer ben ik gedurende het hele traject altijd voor jullie beschikbaar.

Waar

Ik ontvang jullie in mijn praktijk in Rotterdam en er is de mogelijkheid van online contactmomenten. 

Indien jullie voorkeur uitgaat naar een consult bij jullie thuis kan dat geregeld worden (in de regio van Rotterdam).

Dus, doorsudderen of vlam in de pan?

Als je wilt, kan ik jullie de gereedschappen aanreiken om wat je hebt vast te houden en wat je kwijt bent geraakt terug te vinden, erotisch kapitaal toe te voegen aan je vermogen en je relatie te verrijken met nieuwe intensiteit en ervaringen van erotische verbinding.

Romantische en sfeervolle, passende accommodaties dienen als achtergrond voor de verkenningsreis waarop ik jullie meeneem tijdens exclusieve, volledig verzorgde workshops of retreats.

Instappen

De keuze is natuurlijk aan jou. Ik help je graag over de streep. Voorafgaande aan een traject maken we kennis tijdens een intakegesprek. Daarna beslis je pas of je verder wilt gaan. Tijdens de kennismaking brengen we jullie doelen en verwachtingen in kaart en geef ik jullie mijn eerste magische tips. 

Als je beslist dat dit is wat jullie willen, plannen we het traject in. De kosten van het intakegesprek worden verrekend met het tarief voor een traject. Het bedrag kan in termijnen worden voldaan. De factuur kun je uiteraard afschrijven op de zaak.

Investering

Wat is het je waard om het maximale uit je seksrelatie te halen? Je investering zit ‘m natuurlijk vooral in het vrijmaken van tijd en aandacht om te gebruiken wat je aan waardevolle adviezen en inzichten mee krijgt. Bedenk dat “ja” zeggen tegen het Dolgelukkig-traject, “ja” zeggen is tegen een duurzaam dolgelukkig seksleven. Soms moet je daar even iets anders voor opzij zetten. Maar daar heb je dan vast geen moeite meer mee! Wat ben je bereid te investeren?

De tarieven

Nieuwsgierig?

Neem contact op! Je wordt zo snel mogelijk teruggebeld of gemaild. Wat jij wilt.

Scroll naar boven